Pukkelpop

We gaan niet zeveren maar dadelijk jou de nodige informatie meegeven, voilà seh!

Wat is nieuw?
• Inschrijven kan enkel via deze pagina op de KHO Heide website.
• PKP10, PKP14, PKP18, ...kat, jung, zien, ... We hebben een nieuw e-mailadres, lekker simpel dus: pukkelpop@khoheide.be
. • Voorkeurposten en opruimen. Heb je een post op woensdag dan moet (een woord wat we niet graag gebruiken) je ons helpen op zondag bij het opruimen. Postjes op andere dagen zijn hiervan vrijgesteld. Of je ruimt gewoon graag de parking op die zondag, dan ben je ook welkom.
• Vanaf dit jaar werken we met officiële reservelijsten. Dat betekent dat we jou op het laatste moment nog oproepen voor een postje met bijhorende kaart.

Wat blijft gelijk aan vorig jaar:

De voorrang regels
- KHO Heide leden komen van rechts en krijgen voorrang op postjes.
- Niet-KHO Heide leden die vorige jaren hielpen zijn de volgenden.
- Ben je nieuw bij PKP10 en geen KHO Heide lid? Dan sluit je achter aan de rij voor de postjes. Geen leuk nieuws maar we zeggen het jou liever nu, dan wanneer Pukkelpop uitverkocht is.

De voorwaarden:
- Jong van geest maar niet van leeftijd. De minimum leeftijd voor PKP10 is 18 jaar. We checken jouw rijksregisternummer, niet de aantal biertjes wat je aankan.
- Je moet ja, moet. (daar zijn we weer) 11 uurtjes helpen voor een magische guest ticket voor Pukkelpop.
- Je moet (dit is een leukere moet) naar Pukkelpop gaan. Duh???? Inderdaad, jij moet (echt wel een leukere moet) gaan, want er is een absoluut verbod om je guest ticket te verkopen. Niet doen, want we gooien jou op onze zwarte lijst en bovendien kan je koper er niet mee binnen. Doorverkopen lukt dus niet maar een milde schenking aan een familielid wel. We zetten dan de naam van je familielid op het ticket
- Be a good boy or girl. Omwille van de terreurdreiging checkt de politie jouw gegevens
- Bij bevestiging van je post betaal je een waarborg van €250. Die waarborg dient voor de boete (€300) die KHO Heide zelf krijgt als jij niet op je post bent. Voor de woensdag posten moet je aanwezig zijn op je post en op zondag bij het opruimen om je waarborg terug te krijgen.
- Haak je af na de deadline op 29 juli? Dan houden we €50 administratiekosten af van je waarborg. Voor degene zonder rekenmachine: je krijgt dus maar €200 terug van je waarborg

Goed, je voldoet aan alle voorwaarden en waagt je kans voor PKP10, hoe doe je dat?

Stap 1: Inschrijven
- Via het formulier hieronder wachten op een bevestigingsmail. Check ook zeker je SPAM folder want in het verleden hadden we hier problemen mee. Geen bevestiging is niet ingeschreven. Mail dan naar pukkelpop@khoheide.be

Stap 2: Voorstel
- Op 1 mei is de planning (hopelijk) af. Je krijgt dan een voorstel voor een PKP10 postje.
- Geen postje meer beschikbaar? Dan krijg je de mogelijkheid voor de reservelijst.

Stap 3: Bevestigen
- Via mail naar pukkelpop@khoheide.be, bevestig of weiger je je postje. Horen we niets dan noteren wij dit als een weigering.
- Samen met je bevestiging stort je de waarborg van €250 met vermelding van PKP10 en je volledige naam op de rekeningnummer van KHO Heide BE74 0689 0541 5407.

Stap 4: Administratie
- Vul hieronder ALLE gevraagde informatie. Deze informatie is cruciaal voor jouw ticket en of je dus binnen mag op Pukkelpop.

Stap 5: Je ticket
Op dinsdag 14 augustus ontvang je jouw ticket, yahoooo.

Stap 6: PKP10
- Je postje op PKP10

Stap 7, 8, 9, 10, ...: Pukkelpop
Drank, muziek, hopelijk seks, naakt over de Pukkelpop weide lopen en uw kinderen tegenkomen.
Zo, je haalde het einde. Nu kan jij aan de slag:

Succes!
Pukkelgrtzzz from PKP10

Ongeldige invoer
Enkel cijfers ingeven aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Enkel cijfers ingeven aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kies aub een datum waarop je komt eten
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer