U11A – Schoonbeek Beverst A

zaterdag 10 oktober 2020


Zaterdagochtend voor dag en dauw nemen onze U11A het op tegen Schoonbeek Beverst. Een prikkelend herfstzonnetje en de duidelijke richtlijnen van coach Jef werken inspirerend: onmiddellijk zetten we druk op de tegenstander en combineren we tot de vijandelijke 16 meter. Een aantal pogingen worden nog gestuit door de doelman, tot Cas de verdiende 1-0 op het bord kan zetten, na een mooie doorsteekpas van Mohamed. Ondanks duidelijk overwicht is het toch nog wachten tot het einde van het eerste kwart om afstand te nemen: Lars met een mooi afstandschot en Younes met een opportunistisch voetje zorgen voor de 3-0 tussenstand.
Hetzelfde scenario in het tweede kwart: Jadens schoten stranden nog op de keeper, maar Schoonbeek geraakt niet onder de knelling uit. Met mooie combinaties en een gezonde dosis inzet, kunnen onze U11 uitlopen tot 6-0 na doelpunten van Alexander, Mohamed en Cas. En uiteindelijk slaagt Jaden in zijn opzet: zijn afstandschot belandt mooi onder de lat, gevolgd door een strakke strap van Alexander, 8-0 bij de rust. Supporters content, trainer Jef blijft toch hameren op het samenspel en het houden van de nul.
Na de rust is de fut er duidelijk een beetje uit, Schoonbeek kan ons verleiden tot slorig spel en kan dan vrij makkelijk standhouden. Ondanks de holderdebolder aanpak, kunnen we toch onze kwaliteit uitspelen en uitlopen to 11-0 na doelpunten van Cas (2) en een binnenlegger van Younes na een knal van Cas.
In het vierde kwart kan Cas zijn goeie wedstrijd opsmukken met een mooi doelpunt na een coole dribbel en moet Beverst de wet van de sterkste blijven ondergaan: 14-0 na doelpunten van Jaden en Mohamed. Het vet is van de soep bij de bezoekers en onze ploeg begint meer en meer op doel te trappen vanop afstand, een kolfje naar de hand van Lou die eerst nog net de winkelhaak mist, maar dan mooi de netten laat trillen. Uiteindelijk zorgt Lars voor de 16-0 eindstand.
Coach Jef is tevreden met het resultaat, met de nul tegendoelpunten en de inzet. Het is duidelijk dat deze ploeg aan het groeien is in het voetballend compartiment. Een dikke proficiat aan Alexander, Almeida, Cas, Catharina, Jaden, Lars, Layton, Lou, Mohammed en Younes!


Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Copyright © khoheide.be 2022
privacyverklaring - gebruiksvoorwaarden

Webcube webdesign