Skip to main content

Stevoort - U12A

zaterdag 17 oktober 2020

Klasse! Beter kan je de wedstrijd van onze jongens tegen Stevoort eigenlijk niet samenvatten. Vanaf het begin zorgden ze er namelijk voor dat de tegenstanders niet in hun spel konden komen. Na een kwartier stonden we dan ook verdiend op voorsprong: 0-2. In het tweede kwart zette die positieve trend zich verder, waardoor we konden uitlopen tot 1-4. Het derde kwart liet echter een ietwat ander spelbeeld zien. En het leek alsof onze jongens even naar adem moesten happen. Bijgevolg kon Stevoort terugkomen tot 2-4. Maar dat was voor onze jongens precies het signaal om het gaspedaal nog eens wat dieper in te drukken. En dankzij nog twee super doelpunten konden we de wedstrijd afsluiten met een ruime voorsprong: 2-6. Klasse van onze jongens die er voluit voor bleven gaan! Klasse van de trainer die hen kon motiveren om opnieuw het beste van zichzelf te geven! Proficiat mannen! Super goed gedaan!