Skip to main content

Wil je lid worden van onze familie?

FIJN! Hieronder vind je meer info


Graag verwelkomen we je op onze club. We laten nieuwe spelers even de tijd om te testen, te wennen, te proeven, te voelen. Na een 'inloopperiode' van een 2-tal weken beslissen we samen met trainer en coördinator of we de speler zullen aansluiten. Deze regel hanteren we vanaf de U10 (9-jarigen).

Word je kind bv. 8 jaar in het jaar waarin het seizoen begint, dan speelt hij bij de U09. Er zijn echter ook mogelijkheden om deze speler bij de U08 te laten aantreden (dispensatie genaamd). Een categorie hoger spelen, bij de U10, is ook mogelijk als blijkt dat dit niveau haalbaar is en een meerwaarde kan zijn voor de speler.


Vul onderstaande formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in, zodat we je kind(eren) kunnen aansluiten bij onze familieclub.  
Zodra het lidgeld is overgemaakt zal het kledingpakket worden besteld en kun je dit enkele weken later verwachten. Je zal hiervan op de hoogte worden gebracht.

Geslacht *

Gelieve een foto van de voorzijde van je paspoort mee te sturen.
Indien dit niet lukt mag je de foto ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens ouder 1 (bij jeugdspelers)

Gegevens ouder 2